Wie ben ik?
Ik ben Ingrid, reeds 30 jaar verpleegkundige met verschillende specialisaties. Ik heb buiten natuurgeneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde, nog een opleiding diabetesbegeleiding en palliatieve pijnbestrijding gevolgd. Daarbuiten heb ik talrijke workshops genoten waarbij het emotionele aspect van de gezondheid benadrukt werd.

Bij mijn huisartsenpraktijk werk ik als praktijkverpleegkundige, waar ik bloedafnames doe, voedingsintoleranties uittest, preventieve onderzoeken doe en met de Physiokey werk: met dit bio-resonantie apparaat werk ik op diverse spierblokkades, verklevingen, maar ook op de meridianen, alsook op emotionele blokkades. 

Ik merk dat veel mensen vastlopen in heel de wirwar van therapieën, gezondheidsadviezen en dergelijke. Ook ik heb dit persoonlijk ervaren nadat ik op 20 jarige leeftijd serieuze gezondheidsklachten kreeg en op zoek moest gaan naar remedies om mezelf er terug bovenop te krijgen. Dit was geen gemakkelijke weg, maar het heeft me wel persoonlijk rijker gemaakt aan kennis en ervaring, waardoor ik besloten heb, om mensen vrijblijvend doorheen processen te begeleiden.
Ik lees je boodschappen aandachtig, diep ze uit en we zoeken samen naar een gepaste en voldoening gevende oplossing!