Wie ben ik?


Ik ben Ingrid, reeds 30 jaar verpleegkundige met verschillende specialisaties. Ik heb buiten natuurgeneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde, nog een opleiding diabetesbegeleiding en palliatieve pijnbestrijding gevolgd. Daarbuiten heb ik talrijke workshops genoten waarbij het emotionele aspect van de gezondheid benadrukt werd.

Bij mijn huisartsenpraktijk werk ik momenteel als praktijkverpleegkundige waar ik gezondheidsadviezen geef en preventieve onderzoeken doe. 

Ik merk dat veel mensen vastlopen in heel de wirwar van therapieën, gezondheidsadviezen en dergelijke. Ook ik heb dit persoonlijk ervaren nadat ik op 20 jarige leeftijd serieuze gezondheidsklachten kreeg en op zoek moest gaan naar remedies om mezelf er terug bovenop te krijgen. Dit was geen gemakkelijke weg, maar het heeft me wel persoonlijk rijker gemaakt aan kennis en ervaring, waardoor ik besloten heb, om mensen doorheen processen te begeleiden.Ik luister aandachtig naar jou, diep alles uit en we zoeken samen naar een gepaste manier om je terug beter te voelen en terug meer licht in je leven te ervaren.