Waar baseer ik me op?

 

Ik ben ervan overtuigd dat gedachtenkrachten en positieve gevoelens van invloed kunnen zijn op de gezondheid. Maar ook een gezonde voeding- en leefstijl zijn belangrijk om die positieve kracht op te bouwen. Voel je je fysiek zwak, dan is het moeilijker om positieve gedachten op te wekken.

Als je je een periode slecht of kwetsbaar voelt, deel je onzekerheden en zorgen dan met iemand die je vertrouwt en jouw adviezen geeft die jou helpen terug in jouw kracht te komen. Als je de huidige situatie eenmaal aanvaardt, zal je merken dat alles in je leven terug begint te stromen en te veranderen. Aanvaarding, zelfacceptatie, liefde én vreugde beleven zijn de grootste genezers. Eenmaal je positiever begint uit te stralen, zal je merken dat er ook positievere zaken op je af beginnen te komen. Maar om de vicieuze cirkel te doorbreken, heb je soms hulp nodig. Daarom dat ik besloten heb om mensen te ondersteunen, naar hen te luisteren, momenteel digitaal totdat heel de coronaheisa opgelost is.

Wanneer iemand werkelijk naar je luistert zonder te oordelen, zonder direct oplossingen te willen aanbieden, zonder je ellendig te laten voelen, dan voelt dat echt goed. Wanneer iemand werkelijk naar mij heeft geluisterd dan ben ik in staat op een nieuwe manier te ervaren en verder te gaan. Het is verbazingwekkend hoe bepaalde zaken die onoplosbaar leken, oplosbaar worden wanneer iemand echt luistert. Hoe enorme verwarring kan veranderen in een heldere stroom, wanneer er naar je geluisterd is.